کمپرسور فشار قوی بهسان
کمپرسور فشار قوی دو مدل هستند:
• High pressure
• booster
فشار قوی خود به دو مدل تقسیم می شود:
• 40 Bar
• 150-350 Bar
40 Bar بیشتر برای مصارف بطری سازی(PET) استفاده میشود و 150-350 Bar برای مصارف غواصی که نیاز به فشار بیشتری برای فرمدهی کمپسول اکسیژن دارد، به کار میرود.
کمپرسور فشار قوی، هوای محیط را در 2 یا 3 مرحله به 40 Bar میرساند. در مرحله اول به13 Bar میرسد و دوباره خنک میشود؛ در مرحله دوم به Bar 25 بار میرسد و دوباره خنک میشود و در مرحله آخر تا 40 Bar میرسد.
افزایش ناگهانی فشار و به تبع آن، افزایش دما، باعث استهلاک دستگاه به مرور زمان میشود.
تکنولوژی کمپرسور بوستر این مشکل را حل کرده است.
در بسیاری از صنایع هوای فشرده، فشار بالا مورد نیاز است که برای تامین آن از دستگاهی به نام بوستر کمپرسور استفاده میشود. کمپرسور بوستر، هوای 10 بار را مجدد فشرده کرده و به 40 بار می رسانند.
برای تولید بطری PET و تولیدات مشابه که نیاز به فشار کاری تا 40 بار دارند، از سیستم Flex PET استفاده میشود. با کمک این سیستم، در هزینهها صرفهجویی میشود و قیمت تمام شده هوای فشرده فشار قوی کاهش مییابد.
در سیستم Flex PET، کمپرسورهای صنعتی، فشاری معادل 10 بار تولید میکنند و بعد از مراحل فیلتراسیون و ذخیرهسازی هوای تولید شده، وارد سیستم بوستر کمپرسور میگردند.
هوای 40 بارِ تولید شده با حجم بالا، به مخزن ذخیره فشار قوی هدایت میشود و بعد از عملیات فیلتراسیون، آماده استفاده برای دستگاههای PET یا دیگر استفاده کنندههای 40 بار قرار میگیرد.
مزایای سیستم بوستر
مزایای کمپرسور بوستر، ترکیبی از مزایای اسکرو و پیستونی است.
- هزینه تعمیر و نگهداری کمپرسورهای فشار قوی، به دلیل ضریب اطمینان و استفاده از تکنولوژی خاص در آنها، نسبتا بالا است که در بوستر، این هزینه بسیار کمتر است.
- در این سیستم، شما دارای فشار نرمال (10 بار) و فشار بالا (40 بار) خواهید بود.
- سیستم بوستر حجم کمتری را اشغال میکند.
- سیستم بوستر میتواند حجمهای بالایی را با فشار بالا تولید کند که با کمپرسورهای فشار قوی به تنهایی میسر نیست.
- سیستم بوستر انرژی کمتری مصرف میکند و از راندمان بالاتری برخوردار است.